V soutěži rezervních ligových týmů bere pondělní remízu 1:1 s Mladou Boleslaví jako velkou ztrátu. „Chtěli a měli jsme zvítězit. Šance na to byly, ale neproměnili jsme je," mrzí dvacetiletého útočníka.

Jeho mužstvo i před drobné zaváhání dál vévodí tabulce s devítibodovým náskokem. Šňůru bez porážky už dokonce natáhlo na neuvěřitelných sedmnáct zápasů. „Zní to pěkně. Jen se snažíme ji prodloužit, kam až to půjde," popisuje.

Před sezonou si podobně suverénní vystoupení nedokázal představit. Nevěděl, co od nově vzniklé soutěže očekávat. „Hrajeme a moc nepřemýšlíme, kolikrát jsme už neprohráli. Sice na to občas padne v kabině slovo, ale při zápasech nad tím neuvažujeme. Chceme soutěž vyhrát," vysvětluje.

Brňané podle Kunce přehrávají soupeře díky týmovým výkonům. „Hrajeme spolu už dlouho, jsme na sebe zvyklí. Máme také dobrou taktiku. Pozorně bráníme v bloku a čekáme na chybu soupeře," poodhaluje úspěšný recept.

I díky povedeným osobním i týmovým výkonům si Kunc vyzkoušel 129 prvoligových minut. „Rozdíl je poznat především v rychlosti. Mezi muži nemáte téměř na nic čas. Účast v juniorské soutěži vás přesto na přechod dobře připraví," myslí si.