Houževnatému soupeři gól nevstřelili a zápas skončil zaslouženou bezbrankovou remízou.

„Nezasloužili jsme si vyhrát, v tomhle složení to zkrátka nešlo,“ poznamenal brněnský trenér Petr Uličný. Jeho tým trápí marodka a navíc hned ve druhé minutě přišla další rána. Kuncl zůstal po souboji s Krobem ležet na trávníku a musel být střídán. Ještě do poločasu přišla z nemocnice diagnóza: zlomená lýtková kost. „Je to cítit, spousta hráčů nám chybí. Doufám, že až se uzdraví Besta s Dvorníkem a hráči, kteří hrají krátce, budou mít sportovní formu, půjdou naše výkony opět nahoru,“ uvedl Uličný.

Kladenští si podle něj bod zasloužili. „Mohli jsme být i rádi, že se neprosadili z některého z brejků. Naši hráči chtěli urvat vítězství, nemohl jsem jim vytknout že by se nesnažili. Ale prostě to nešlo,“ dodal brněnský kouč.

Jeho kladenský protějšek Jaroslav Šilhavý odjížděl z Brna spokojen. „Bod je nečekaný a velice cenný, v boji o záchranu se počítá každý. Naše defenziva fungovala spolehlivě,“ liboval si Šilhavý.

1. FC Brno – SK Kladno 0:0
Lejsal 3 – Švejnoha 3, Trousil 2, Pavlík 3, Siegl 3 – Kuncl (3. Kubáň 3, 77. Baláž), Polách 3, Mareček 3, Střeštík 3 – Simr 4 (46. Lira 3), Došek 3.
Pavlík 2 – Bartoš 2, Gross 3, Killar 2, Krob 3 – Zachariáš 3 (78. Jablonský), Brunclík 3 (90. Zoubele), Hochmeister 3, Cigánek 3 – Semerák 3 (72. Kroupa), Szabo 3.
Rozhodčí: Kocourek – Filgas, Slavík. ŽK: Trousil – Hochmeister. Diváci: 3750.

Šestizápasovou vítěznou sérii Brna na domácím stadionu utnulo Kladno.Tým trenéra Šilhavého pozorně bránil a neumožnil brněnským střelcům žádnou větší gólovou příležitost.

Moravanům nepomohly ani dravé průniky Střeštíka a hlavičky stopera Trousila.

„Nezasloužili jsme si vyhrát,“ lakonicky shrnul utkání brněnský trenér Petr Uličný.