O prodloužení vítězné série se pokusí v sobotu Bzenec, který nastoupí od půl šesté odpoledne na hřišti ŠK Báhoň. „Pořádně nevíme, do čeho jdeme, bereme utkání jako pokračování letní přípravy. Neznamená to ale, že nechceme zvítězit," hlásí bzenecký trenér Libor Škodík.

Soupeř představuje pro nováčka nadcházejícího ročníku divize D naprostou neznámou. „Když jsme hledali, kam máme jet, objevili jsme pouze informaci, že hraje třetí slovenskou ligu. To mě docela překvapilo, protože jsem myslel, že tamní pohár funguje podobně jako u nás pro mužstva od krajského přeboru níž. Třetí slovenská liga totiž odpovídá úrovni naší moravskoslezské," divil se Škodík.

V předešlých dvou ročnících vyhrál vždy jihomoravský klub – Mutěnice a Bohunice. „Do zápasu ale asi nepůjdeme v nejsilnější sestavě, chci využít plný počet střídajících hráčů," naznačil bzenecký stratég, jehož svěřenci se do superpoháru kvalifikovali díky květnové výhře 5:0 nad Tišnovem ve finále Jihomoravského krajského poháru.

V duelu na stadionu v Srbské ulici podpořilo Bzenec několik stovek jeho fanoušků, podobný zájem ale Škodík nyní nečeká. „Slovensko je z ruky, spousta lidí navíc o zápase ani neví. Ale věřím, že kdyby se hrálo na Moravě, zase přijdou," doplnil.