Comeback měl výtečný. Vychytal dvakrát nulu a také si vysloužil novou smlouvu, kterou podepsal na rok. „Jsem za ni rád, protože v Brně jsem celý život. Vážím si toho, že jsem tady. Těším se a věřím, že výsledky se budou jen zlepšovat," prohlašuje třiatřicetiletý gólman.

Návrat do nejvyšší soutěže v pozici jedničky si užívá. „Jsem rád, že se nám povedly zápasy a odrazili jsme se od spodku, kde jsme byli. Konec sezony v boji o záchranu vypadá hodně divoký. Snad už bude bez nás," přeje si gólman, který má v kolonce 26 prvoligových startů.

Do Brna k zítřejšímu souboji přijede Mladá Boleslav, která se pyšní 51 vstřelenými góly. „Víme, že přijede obrovská kvalita a pro nás to bude hrozně těžké utkání. Ale doma jsme potrápili i jiná mužstva a věřím, že i jí budeme rovnocenný soupeř," doufá rodák z Prahy.

Po dvou posledních výhrách z mužstva navíc spadla nervozita. „Nálada v kabině se rozhodně zlepšila. Nechceme nic zakřiknout a doufám, že na takové vlně půjdeme co nejdéle. Máme devětadvacet bodů, co nejrychleji se chceme dostat na dvaatřicet. Uděláme pro to všechno hned v neděli," dodává Doležal.