Kvalitu protivníka ocenil i lodivod Moravského Krumlova Milan Kleibl. „Obzvlášť na domácím hřišti je Bystrc hodně silná. Umí dávat góly a moc jich nedostává," upozornil stratég. „Zkusíme si ale připravit nějakou standardku a soupeře překvapit," dodal.

Bystrci momentálně patří v tabulce krajském přeboru pátá příčka. A co víc, fotbalisté z Brna už sedmkrát v řadě neprohráli.

Jejich soupeř se sice nemůže pyšnit tak oslnivou bilancí, přesto je se šestnácti body za pět výher, jednu remízu a tři porážky na šestém místě. „Nedostatky v naší hře jsou pořád poměrně veliké, co ale potřebujeme ze všeho nejvíc, jsou stabilnější výkony," posteskl si Kleibl. Oba celky od sebe dělí pouhé dva body.

Podobně smýšlí i jeho protějšek. „V posledním utkání v Boskovicích už se mi výkon líbil, byla to první vlaštovka. Jde ale o to, abychom něco podobného zopakovali i v následujících zápasech," byl si vědomý Smrček. „Chceme hrát hlavně kolektivně, rychle a kombinačně. Na to máme hráče, a to nám i svědčí," doplnil.

Na vzájemné zápasy z loňska, které skončily vždy vítěstvím hostujícího celku, už ani jeden z trenérů nemyslí. „Každé utkání rozhoduje aktuální forma a také kdo se jak vyspal," uzavřel Smrček.

MIROSLAV VOZDECKÝ