„Věříme, že i bohatý doprovodný program pomůže důstojné návštěvě při zápase jara," objasnil mluvčí Zbrojovky Antonín Zabloudil snahu o letošní divácký rekord.

Už od dvanácti hodin otevře Flinta Pub, kde bude zajištěné občerstvení. O patnáct minut později odstartuje předzápas mladších žáků Zbrojovky a Kroměříže, kteří se představí na hlavním hřišti a povzbuzování z tribun přislíbili členové brněnského fanklubu.

Program pro děti začne ve dvě hodiny odpoledne a Zbrojovka přichystala soutěže o věcné ceny nebo atrakce jako skákací hrad, malování na obličej, kreslení křídami na chodník nebo výrobu minidárků ke Svátku matek. Zázemí dětského dne vytvoří házenkářské hřiště mezi kluzištěm a sportovní halou ve Vodově ulici. „Pro malé soutěžící budou připravené stavebnice lego, věcné ceny z klubového fanshopu a drobné sladkosti," doplnil Zabloudil.

Nedělní program vyvrcholí druholigovým soubojem mezi Brnem a Jihlavou, který vypukne v pět hodin odpoledne. „Prosíme všechny fotbalové návštěvníky, aby ve svém vlastním zájmu nenechávali příchod na poslední chvíli. Zabrání tím případným frontám," požádal mluvčí brněnského klubu.