Podobný výsledek si Brňané přejí i ve druhém duelu, ve kterém v sobotu od půl páté hostí na komárovském trávníku Blansko. „Soupeř v úvodním utkání jen remizoval 1:1 s Boskovicemi, takže chce u nás ztrátu dohnat. Blansko bude hrát dobře v útoku, určitě se nezavře před vlastní bránou. Čekám proto hodně zajímavou podívanou," povídal kouč Sparty Rostislav Horáček.

Rajhradská výhra jednomu z favoritů krajského přeboru vlila krev do žil. Před startem soutěže totiž brněnský kádr opustilo hned osm hráčů a Sparta sestavu tvořila téměř od nuly. „První utkání jsme zvládli solidně. Soupeře jsme jasně přehráli pohybem i kombinací. Většinu zápasu jsme byli lepší a měli hru pod kontrolou," těšilo Horáčka.

Povedený výsledek však komárovský lodivod nepřeceňuje. „Víme, že přijdou lepší soupeři, což jsme si jasně s hráči řekli na tréninku. To není neúcta k Rajhradu, který určitě taky zahraje dobrá utkání, ale je to přece jenom loňský nováček soutěže," dodal okamžitě.

Brňané rozhodně chtějí útočit na špici tabulky a proto sází na ofenzivní fotbal. „Župu teprve poznávám a hráči se s ní sžívají, v týmu je ovšem dost šikovných hráčů do útoku," doplnil Horáček.