VYBERTE SI REGION

Fotbalový útočník Libor Došek po sezoně ukončí profesionální kariéru

Uherské Hradiště, Brno - Fotbalista Libor Došek ze Slovácka po sezoně ukončí profesionální kariéru. Vedení celku z Uherského Hradiště sedmatřicetiletému kanonýrovi a kapitánovi týmu nabídlo, aby poté v klubu dál působil.

10.2.2016
SDÍLEJ:

Opora Slovácka Libor Došek.Foto: Deník/Stanislav Dufka

Zatím není jasné, v jaké roli. "Čeká nás dost důležitý řez. Libor Došek jako hráč po sezoně téměř definitivně končí. Nabízíme mu další působení v klubu, chceme, aby s námi spolupracoval i nadále," uvedl ředitel klubu Vladimír Krejčí.

Odchovanec Zbrojovky Došek přišel do Slovácka v roce 2011 a je jeho hlavní oporou i nejlepším střelcem. V říjnu 2013 se stal členem Klubu ligových kanonýrů pro autory sta a více branek v nejvyšších soutěžích. V české lize má Došek na kontě 123 gólů, v podzimní části této sezony měl zdravotní problémy a trefil se šestkrát.

V minulosti působil také v Brně, Blšanech, Liberci, na Spartě, v řeckém Xanthi a Teplicích. V roce 2000 reprezentoval Českou republiku na olympijských hrách, kde startují hráči do 23 let, v národním A týmu nehrál.

Autor: ČTK

10.2.2016 VSTUP DO DISKUSE
SDÍLEJ:
AKTUALIZOVÁNO

O Seniorbus je zájem: Jedna cestující žádá, abychom vynesli smetí, vypráví řidič

Brno /REPORTÁŽ/ – Dvaasedmdesátiletá Zdeňka Bombíková zatím z ranního chladu opatrně nastupuje do vyhřátého bílého vozu. Na jeho boku červeně září nápis Seniorbus. Je čtvrtek krátce před devátou ráno. Merhautovou ulicí v Brně v dopravní špičce projíždí množství aut.

Tipy na víkend: Vánoční trhy začaly i na brněnském výstavišti

Brno – Kromě vánočních trhů v centru Brna mohou lidé od pátku zajít i na brněnské výstaviště. Téměř pět set různých prodejců otevřelo své stánky na tamním vánočním trhu. V provozu zůstanou až do 18. prosince. Největším lákadlem jsou podle pořadatelů řemeslné výrobky i regionální delikatesy. Stánkaři je dovezli ze všech koutů České republiky i ze zahraničí.

Týden s elektronickou evidencí tržeb: řada podniků zdražila. Ne kvůli EET, tvrdí

Jižní Morava – Stejný oběd ve stejné restauraci, ale za cenu i o čtvrtinu vyšší než před týdnem. Jihomoravané, kteří chodí do restaurací, už týden musejí sáhnout hlouběji do svých kapes. Útrata jim v mnoha případech narostla se zavedením elektronické evidence tržeb od minulého pátku.

Copyright © VLTAVA LABE MEDIA a.s., 2005 - 2016, všechna práva vyhrazena.
Používáme informační servis ČTK. Kontakt na redakci.
Publikování nebo šíření obsahu Denik.cz je bez písemného souhlasu
VLTAVA LABE MEDIA a.s., zakázáno.
Marketingové podmínky. Cookies