V Mol Cupu dostal příležitost už před měsícem v Ústí nad Labem, od druholigového soupeře obdržel také jednu branku jako od Vysočiny. Brňané na severu Čech zvítězili 4:1. „V utkání s Jihlavou jsem se cítil dobře a jsem rád za šanci. Udělal jsem všechno pro to, abychom postoupili. Pro mě je každý start dobrý, musím sbírat zkušenosti, abych mohl chytat pravidelně ligu," uvědomoval si Veselý.

Uplynulou sezonu strávil v druholigovém Znojmě, nastoupil k 21 utkáním. Přestože jej brněnský kouč Svatopluk Habanec za pohárový výkon chválil, v sobotním prvoligovém repete s Jihlavou patrně opět usedne na lavičku. „Bude to určitě jiné utkání. V poháru jsme však chtěli postoupit a chceme uspět i v sobotu," podotkl brněnský rodák.

Zbrojovka proti Vysočině předvedla dva odlišné poločasy, v závěrečné půlhodině se převážně bránila. „První půlku jsme byli víc na balonu, kombinovali. Do druhé hosté prostřídali, dali kontaktní gól, snažili se aspoň srovnat zápas," všiml si mistr Juniorské ligy 2013.

Prostřelil jej pouze hlavičkující Antonín Rosa. „Myslím, že vyloženou šanci už hosté neměli, jen takové pološance, které patří k fotbalu. Posledních deset minut bylo víc fyzických, ale dobré," pousmál se brankář.

V závěru se vytáhl při hlavičce Rostislava Šamánka. „Zachytal jsem si, musím se pořád soustředit. Snažil jsem se předvést maximální výkon a kluci mi pomohli," dodal Veselý.