Líšeň je v tabulce čtrnáctá, ovšem ani to jí nemusí k záchraně stačit v případě, že z druhé ligy sestoupí Vítkovice. Do divize by putovaly tři nejhorší kluby. „V kabině to trochu sledujeme, ale soustředíme se hlavně na sebe. Chceme vyhrávat co nejvíc, abychom situaci ve druhé lize vůbec nemuseli řešit,“ tvrdí líšeňský obránce Tadeáš Zezula.

Na třináctou příčku ztrácejí Brňané ještě pět bodů. Přiblížili se jí po výhře nad rezervou Sigmy, kterou zařídili svými brankami Lamine Fall a Denis Frimmel. „Byl to moc důležitý zápas, doma prostě vyhrávat musíme,“ ulevilo se Zezulovi.

Jarní vzepětí přináší do líšeňské kabiny i výrazně veselejší atmosféru. „Pomohlo nám doplnění kádru, na tréninku je větší konkurence. A začali jsme dávat góly,“ poznamenal zadák.

Cenný je tak i skalp v tabulce druhé rezervy Sigmy. „Momentálně ve třetí lize může každý porazit každého,“ uvedl hostující trenér Augustin Chromý. V příštím zápase nastoupí Líšeň na hřišti zlínského béčka.

Líšeň - Olomouc B 2:0

Poločas: 0:0. 
Branky: 52. Fall, 61. Frimmel. 
Žluté karty: Bala, Kotouč, Surzyn (všichni Olomouc B). Rozhodčí: Možíš – Dohnálek, Galář.
Líšeň
: Rychetský – Král, Krška (82. Minařík), Machálek, Pospíšil, Zezula, Ovsepjan, Demeter, Fall, Daněk (41. Bednář), Frimmel (74. Čampa).

Příbram doma prohrála se Zbrojovkou Brno 2:3.
Zbrojovka ztrácela v Příbrami, k vítěznému obratu zavelel brněnský kapitán