Na konci prvního poločasu v Plzni se dostal do velké šance, kterou neproměnil. Zbrojovka s lídrem prohrála 1:4. „Nastoupil jsem v útoku po delším čase, ale věděl jsem, co se tam má hrát. Bohužel jsme dostali dva rychlé góly, což rozhodlo. Mohl jsem vepředu udělat trochu víc," kaje se.

Na západě Čech svedl hodně tvrdých soubojů se stopery Václavem Procházkou a Romanem Hubníkem. „Jsou to reprezentanti, ještě o půl hlavy vyšší než já. Dokážou i naložit," usmívá se pětadvacetiletý fotbalista. V posledních dvou zápasech Zbrojovka prohrála, v neděli se doma postaví čtvrtému celku nejvyšší soutěže Mladé Boleslavi. „Doma můžeme hrát s jakýmkoli soupeřem, odehráli jsme tady dobré partie s týmy z vrchu tabulky. I Boleslav jsme schopní porazit," vyhlíží Pašek.

Zbrojovka ve dvou utkáních neoslnila ani výkonem, opustila od kombinační hry, kterou dokráčela k domácí výhře 3:0 s pražskou Slavií. „Hrajeme doma, takže chceme ukázat i fotbalovost. Věřím, že navážeme na druhý poločas se Slavií, kdy jsme drželi balon a využívali jsme prostory, které se objevovaly," říká brněnský odchovanec.

S Mladou Boleslaví přijede velká ofenzivní síla. „Má šikovné hráče Ďuriše, Wágnera či Skaláka. Na ně si dáme pozor a když k zápasu správně přistoupíme, dá se s nimi hrát. Taky dostali v Teplicích," připomíná porážku Středočechů 0:5. „Musíme to vzít od podlahy," burcuje Pašek.