Devětačtyřicetiletý Přibyl chytal za Zbrojovku mezi lety 1994 a 2002. Za brněnský celek nastoupil k 224 zápasům. Jeden z jeho nových svěřenců bude také jeho někdejší spoluhráč Martin Doležal. „Potkávali jsme se ještě i na tréninku, když pendloval mezi áčkem a rezervou, takže si ho pamatuju dobře," vzpomínal Přibyl.

Od nové sezony ale bude pilovat především brankářské dovednosti talentované jedničky Václava Hladkého. „Zaznamenal jsem jeho pokrok. Kdo je první brankář v ligovém mužstvu, musí něco umět. Udělal kus práce, určitě se může dál zlepšovat. Záleží hodně i na hráči," ocenil kvalitu svého nového „žáka".

Ani Přibylovi ale neušly Hladkého slabší chvilky v končící sezoně, po nichž se dokonce ocitl na lavičce náhradníků. „Viděl jsem gól, který dostal v Liberci. Stane se to i věhlasnějším brankářům, důležité je, aby se chyby neopakovaly a mužstvo kvůli nim nepřicházelo o body. Taky je potřeba, aby mančaft zvládl svého gólmana podržet, když to potřebuje," zamyslel se.

Gólmany převezme od svého předchůdce Kristiana Barbuščáka, který odchází kvůli častému dojíždění z Mnichova. „Mluvili jsme spolu, ale nebylo to ohledně brankářských záležitostí," poznamenal Přibyl.

Na spolupráci s novými kolegy Václavem Kotalem a jeho asistentem Michalem Šmardou se těší. „Michala znám dobře, už jsme si volali, ale bylo to spíš kvůli organizačním věcem," připomněl.

Sledování Zbrojovky se bývalý gólman Olomouce letos příliš nevěnoval. „Viděl jsem zápas se Slavií, překvapilo mě, jak Brno hrálo, mělo dobré akce, to se o Slavii říct nedá," posteskl si nad výkonem Pražanů.