Tripoli o primát dvě kola před koncem soutěže skoro přišlo. V zápase s největším rivalem RKM Tango srovnalo až v nastavení na 2:2 a muselo se spoléhat na klopýtnutí lídra. To přišlo v dalším kole, když Tango v sestavě se Belejem, Outratou, Čampou, Grimem nebo Sedmidubským pouze remizovala s Karlsbergem 1:1.

Závěrečné vítězství 5:2 nad posíleným Colgate Teamem tak Tripoli v konečné tabulce udrželo o bod před Tangem. „Klukům z Karlsbergu patří náš velký dík, taky od našeho mecenáše dostali něco na závěrečnou party po sezoně. Na druhou stranu jsme si titul za celou sezonu zasloužili, na jaře jsme ztratili body pouze za remízu s Tangem," doplnil Cupák, který má ve sbírce devět titulů.

Společně se záložníkem fotbalové Břeclavi nastupují za Tripoli například Tomáš Mica, Josef Šural, Martin Hrubša, Luboš Adamec nebo Martin Švihálek. „Soutěž se rok od roku zkvalitňuje, takže kvalitní hráči se najdou ve všech mančaftech. Ale pořád jde hlavně o pobavení a když se sejdeme s některýma klukama, o to víc se na zápasy těšíme. Utkání nejsou tak svázaná taktikou jako ve fotbalu či futsalu. A hraje se lépe, když si máte balon s kým strčit, nikdo naštěstí moc nesóluje," usmál se Cupák.