TIŠNOV PLNÝ HVĚZD. Těžko hledat na jižní Moravě jiné město, ve kterém panuje větší hlad po fotbale. Tišnov je sice nováček soutěže, ale už po podzimní části útočí na okamžitý skok do krajského přeboru. Kádr s bývalými ligovými borci Mohamedem Traorém, Petrem Švancarou či Petrem Čoupkem láká diváky – na okresní derby s Kuřimí jich přišlo 1053. „Vývoj v tabulce nám dává jediný úkol – dívat se na špici. Musíme se pokusit první místo uhájit," pronesl směrem k jaru tišnovský kouč Jiří Hajský.

NEPRŮSTŘELNÝ SLÁDEČEK. Velický gólman Tomáš Sládeček v I. B třídě nedostal gól 797 minut. Fantoma Kordárny překonal 30. srpna Vítězslav Charvát z Krumvíře. Na zkušeného brankáře si pak nepřišli střelci Vacenovic, Hovoran, Podivína, Křepic, Tvrdonic, Žarošic ani Hroznové Lhoty. Gól dostal až v Kněždubu. „Tak dlouhou sérii bez obdržené branky jsem v ka-riéře neměl. Je to dílo celé obrany a práce trenéra Haince," říkal skromně.

KAŽDÉ ÚTERÝ POUZE V TIŠTĚNÉM VYDÁNÍ DENÍKU ROVNOST NAJDETE STRANU VĚNOVANOU VÍKENDOVÉMU FOTBALOVÉMU DĚNÍ NA JIŽNÍ MORAVĚ.