Váš tým padl v lize naposledy na konci dubna, kdy dostal čtyři branky od Liberce. Jaké bylo po čase lovit ze sítě víc míčů?

Zvlášť vzteklý jsem nebyl. Mrzelo mě, že jsme si duel prohráli vlastním přístupem. V utkání jsme naprosto propadli. Po poločase jsme prohrávali 0:3 a nebylo, co řešit.

Dal se některý ze zákroků při obdržených gólech vyřešit líp?

Když jsem se zpětně díval na opakované záběry, tak se něco dalo dělat se všemi brankami.

Před třetím gólem jste vyběhl na balon, jenže jste ho odkopl přímo k nohám protihráče, který vás přeloboval z půlky hřiště. Jak jste moment viděl ze svého pohledu?

Šel jsem do souboje o míč a potřeboval ho vyhrát. To se povedlo, jenže to bohužel dopadlo tak, že odkop šel přímo k hráči Bohemky. Nechci se vymlouvat na to, že jsem třeba neměl víc štěstí. Škoda byla, že se jednalo o třetí gól těsně před poločasem. Kdyby nepřišel, mohli jsme s utkáním ještě něco dělat.

Viděl jste ihned po zásahu balonu, že je zle?

Snažil jsem se ihned mazat zpátky do brány. Za mnou byl ještě Lukáš Vraštil, o němž jsem si myslel, že míč stihne odkopnout. Bohužel to nestihl. Podobný gól jsem asi ještě nedostal.

Je výsledek 0:3 pro Zbrojovku až moc krutý?

Jde o zasloužený výsledek, protože Bohemka dala tři branky a my žádnou.

Za stavu 0:0 měl šanci Jakub Řezníček. Kdyby ji proměnil, vypadá zápas jinak?

Těžko říct. Klidně to mohlo skončit jedna nula pro nás. Jenže tak nepřemýšlím, pokazili jsme si to sami.

Kouč Svatopluk Habanec povídal, že se druhá půle dohrávala. Viděl jste to podobně?

Bohemka pak hrála, co potřebovala. Její hráči zalezli a vyčkávali. Nedá se říct, že bychom se nesnažili, každý hráč chce vždy s nepříznivým výsledkem něco udělat.