Přes osobní úspěch zatím spokojeností nezáří. Nováček MSFL na body ještě nedosáhl. „V Ostravě jsme odehráli solidní zápas. Navíc na její hřiště mám velmi dobré vzpomínky. Věřím, že se výsledky dostaví v nejbližším kole proti rezervě Olomouce,“ přeje si osmadvacetiletý středopolař.

Jeden tým z Hané už v aktuální sezoně do Rosic zavítal a nedopadlo to vůbec dobře. Favorizované Holice vstřelily čtyři branky a spokojeně odjely. „Rozdíl viděli všichni. Soupeři jsou profesionálové, kteří trénují sedmkrát týdně. Nedá se to srovnat s námi, kteří hrajeme fotbal pro radost. Na rozehrání to pro nás byl těžký soupeř,“ omlouval porážku při třetiligové premiéře.

V Ostravě už bylo k bodům mnohem blíž a v dalším domácím zápase se už Rosice chtějí konečně radovat. Pro několik Pšikalových spoluhráčů může jít o první třetiligový bod. Čerstvé posily do defenzivy si podobných zážitků už užily spoustu. „Peťa Schwarz i Jindra Skácel jsou výborní kluci. Skvěle k nám zapadli, jen ještě nejsme tak sehraní,“ vysvětluje Pšikal drobné nedostatky.

Díky zkušenosti z Blanska může srovnávat. „Týmy jsou podobné. Složené z kluků z okolí. My máme Malatu, tenkrát jsme hráli na Sehnala,“ představuje nejdůležitější osobnosti z řad současných i tehdejších spoluhráčů.