Brněnský thajboxer Tomáš Hron se ovšem na trávě necítil úplně doma. „Mně to s kopačkami moc nejde. Jsem rád, že jsem nastoupil, zkusil jsem dvě střídání a tím to pro mě skončilo. Jsem rád, že Petr mi dal možnost se zúčastnit, potkal jsem spoustu skvělých lidí. Moje místo je v ringu a tam se cítím dobře a bezpečně," smál se třiatřicetile­tý Hron.

Kopačky sháněl až na místě. Zapůjčil mu je bývalý obránce Zbrojovky Jan Trousil, který se rozlučky rovněž zúčastnil. Boxerskou vložku v duelu neplánoval. „To určitě ne. Všichni se přišli pobavit v přátelském duchu. Je to o fotbale, svoji exhibici si udělám 30. července v Praze," odmítal Hron.

S účastí na sobotním střetnutí neváhal. „Bydleli jsme s Petrem v Brně dřív na stejné ulici. Známe se jako sportovci, několikrát se byl podívat na moje zápasy. Požádal mě, abych nastoupil. Přišlo mi to jako super nápad," uvedl bojovník s přezdívkou chřestýš.

Atmosféra zaplněných tribun, kam se vměstnalo podle odhadů přes tři desítky tisíc lidí, připomněla Hronovi dětství. „Jako malý kluk jsem za Lužánky chodil na fotbal. Pamatuju si davy lidí. Bylo opravdu krásné vidět, jak Brno opět žije," radoval se.

Doufá také, že si pohled na plnou arénu brzy zopakuje. „Přeju fotbalu, aby v Brně fungoval aspoň stejně jako hokej. Stadion to chce nový, tento je v dezolátním stavu. Snad se najde někdo, kdo do něj peníze pustí," dodal.