V pátek Brňané na svém hřišti přivítají od šesti večer Jihlavu, která bojuje o záchranu. „Venku se jí daří možná víc než doma, má kvalitní hráče pro protiútoky Voltra, Vaculíka či Šulka. Musíme být opatrní a nedovolit jim rychlý přechod do útoku," nabádal brněnský kouč Václav Kotal.

Pro zvětšení klikněte.

Po duelu s Vysočinou čeká Zbrojovku středeční domácí derniéra se sezonou proti pražské Spartě. „Chceme pokračovat v sérii domácích vítězství, úspěšný výsledek 
s Jihlavou bude dobrá pozvánka na zápas se Spartou. S ohledem na boj o pátou příčku nás mrzí prohra v Liberci, ztrácíme de facto čtyři body, Slavia má lepší vzájemný zápas," dodal.

Třináctá Jihlava, která má na Olomouc tříbodový náskok, před týdnem remizovala 1:1 s Mladou Boleslaví a v Brně ji čeká další soupeř z horní poloviny tabulky. „Jsme stále v sestupovém pásmu. Věřím, že jsme schopni v Brně odvést kvalitní výkon. Pokusíme se získat alespoň bod. O kvalitách Brna nejlépe vypovídá jeho stoprocentní jarní bilance v domácích zápasech," upozornil trenér Jihlavy Michal Hipp.