Příznivec Komety si může lístky koupit na pokladně DRFG Areny každé úterý od 9 do 17 hodin a každý čtvrtek od 8 do 16 hodin. V den utkání doprodej startuje vždy čtyři hodiny před utkáním. Další možnost má fanoušek přes prodejní síť Ticketportal.

Kromě úvodního utkání sezony proti Bíllým Tygrům Liberec, který se hraje v pátek v šest hodin večer, jsou k dispozici i vstupenky na další dvě domácí utkání. Do sektorů na stání, které jsou nejčastěji volné, stojí lístek 170 korun.

Pokud chtějí fanoušci chodit na Kometu pravidelně, permanentky jsou k dispozici už jen v sektorech na stání. „Jinak 99,9 procent předplatitelů si prodloužilo permanentky do další sezony," říká Chylík. DRFG Arena rozšířila kapacitu o 500 míst. Poptávka žádostí přes klubové stránky byla vyšší než počet míst, a tak se budou zájemci vylosují za pomoci notáře.

Kometa také nabízí odvoz malých příznivců brněnského klubu do školy. V úterý od 7:15 vyjíždí historická tramvaj Dopravního podniku města Brna po lince číslo 1 ze zastávky Bystrc Ečerova a pojede až do Řečkovic. Jízda tímto vozem bude bezplatná, děti mohou získat nálepky, školní rozvrhy nebo kartičky, a kdo od hráčů obdrží speciální zlatou nálepku, vyhraje dva vstupy do VIP zóny na vybraný extraligový zápas. Podpisy a dárečky budete moci získat od Františka Ptáčka, Petra Kuboše, Tomáše Vondráčka a Petra Tona.

PETR MUSIL