Veterán Čajánek ve zlínském dresu posbíral už čtyři stříbra, na zlato čeká. „Asi by byl smutný, kdybychom je případně porazili, ale je to daleko. Věřím, že Zlín ještě zabojuje," říká.

I Brňanům za stavu 1:1 chybí k postupu do finále tři výhry nad pražskou Spartou. Důrazný hokejista se těší na nadcházející dva domácí duely. „Uplatním se víc než na Spartě, kde je kvůli velkému kluzišti riziko dohrávat souboje, při propadnutí hrozí velká mezera," upozorňuje.

Autor jedné asistence v play off čeká na gól od konce prosince, kdy se trefil do sítě Zlína. „Nikdy jsem nebyl střelec. Každý gól je pro mě bonus. Třeba můžu dát nějaký, který nás posune do finále. Mančaft šlape, netrápí mě to. Když budeme hrát o titul a já žádný gól nedám, stejně budu rád," usmívá se.

Většinu času tráví Káňa znepříjemňováním hry soupeři. „Každý má nějakou roli. Fanoušci sice skandují jména střelců, ale mě baví na ledě dělat bordel. Někoho popíchnout, srazit se. Hlavní úkol je pro mě dobře bránit," nabízí výčet svých dovedností.