O STAVU 1:1. „Poloviční spokojenost. Plán, který jsme měli, jsme sice splnili, ale druhý zápas od nás nebyl tak dobrý. Úplně spokojení určitě nejsme."

O DRUHÉM DUELU. „Hlavně jsme byli dost nedisciplinovaní a neproměňovali šance. V prvním zápase nám do branky spadlo víceméně všechno, ve druhém jsme se trápili. Sparta šla do zápasu důrazněji, než do prvního. Bylo to poznat. Ale spíš my jsme hráli hůř, než že ona něco zlepšila."

O PRVNÍM GÓLU. „Sparta hrála dlouhou přesilovku a využila ji. Kdo dá první gól, má nějakou výhodu a pak se zápas těžko otáčí. Sparta má natolik zkušené a dobré hráče, že si náskok dokáže pohlídat."

O CHYBÁCH SPARŤANŮ. „O jejich rozehrávce samozřejmě víme, ale oni mají tak zkušené hráče, že si s tím dokážou poradit. Můžeme je překvapit akorát tím, že budeme ještě tvrdší, než u nich. Sparta dokáže propadnout ve spoustě situací, její obránci dost podporují útok a pak nechávají díru za sebou. Když využijeme těchto okének v obraně, může to být dobré."

O TVRDOSTI. „Musíme být tvrdší, ale zároveň disciplinovaní a slušní. Slovem tvrdší nemyslím sprostí. Být tvrdší znamená nenechat soupeři prostor, přistupovat rychleji k hráčům. Ne faulovat."

O UŽŠÍM HŘIŠTI V BRNĚ. „Hra bude vypadat pořád stejně. Kluziště na Spartě je sice větší, podmínky budou ale pro oba mančafty stejné. Moc se toho nezmění."

O ATMOSFÉŘE DOMA. „Kulisa je tady výborná celý rok. Teď bude ještě o něco rušnější. Přece jenom rivalita mezi Prahou a Brnem existuje. Fanoušci to dají Pražákům pořádně sežrat. Bude to fajn."

O ÚNAVĚ. „Každý ji vyhání individuálně. Někdo jde na led, někdo si odpočine na masáži nebo ve vířivce. Já osobně jsem včera nedělal vůbec nic, protože jsem ze Sparty dobitý. Spíš se zaleduju."

O RELAXACI. „Zahrál jsem si kulečník s Jožo Kováčikem, jako takový psychický relax. Dostal na pr… (úsměv) Hráli jsme jen tak pro zábavu, třeba s Honzou Hruškou hrajeme o coly."