VZPOMÍNKA NA PRVNÍ TRÉNINK. „K hokeji mě přivedl legendární Vlastimil Bubník. Chodíval na nábory dětí a přišel i k nám do třídy. Paní učitelka jej představila. Samozřejmě jsme jako prvňáci netušili, o jakou legendu se jedná. Všem klukům do deníčku napsal pro rodiče vlastnoruční pozvání na trénink přípravky za Lužánkami na malém kluzišti. Až otec mi doma vysvětlil, jaká hvězda je Vlastimil Bubník. A že když nás pozval, na trénink půjdeme. On a otec mě přivedli k hokeji."

Přečtěte si také: Návrat hokeje za Lužánky? Ve hvězdách. Původní zimní stadion vznikl před 70 lety

KOLAUDACE ZA DVA ROKY? „Nevím, zda někdo s určitostí řekl, že hala bude v roce 2018 nebo 2019 stát. Myslím si, že to bylo špatně pochopené. Odborníci, projektanti dali jasné vyjádření, že od začátku projektování až po kolaudaci může hokejová hala vyrůst do tří let. Zadali jsme studii proveditelnosti zimního stadionu za Lužánkami. Podle toho, jak dopadne, se rozhodneme co dál."

DALŠÍ HOKEJOVÉ HRY. „Úspěch to byl fenomenální. Samozřejmě se jednalo o ekonomicky nákladný projekt, ale ohlasy byly pozitivní. O dalších Hokejových hrách ale v současné době neuvažujeme. Soustředíme se na letošní sezonu."