Podle Michala Adamíka z Divadla Bolka Polívky je už tradičně zájem diváků velký. „Lístky se vyprodaly za dva týdny po zahájení předprodeje, každé představení v hale uvidí téměř pět set lidí," řekl Adamík.

K hostům, které Polívka do svého představení tentokrát zapojí, patří herečka, blogerka a vítězka televizní soutěže Star Dance 2015 Marie Doležalová, pop-rocková skupina Chinaski i herec nebo moderátor a bavič Michal Suchánek. „Účast potvrdil také artista Moskevského státního cirkusu Vladimir Georgievsky a herec a komik Pavol Seriš," upřesnila Vladana Drvotová z agentury 2media. Tradiční sestavu doplní Polívkovi asistenti Barin a Fretti.

Zatím poslední díl Manéže uvedla Česká televize v červnu 2014. Poté Manéž Bolka Polívky putovala Česko-Slovenskem a k zhlédnutí byla naživo. „Zhruba před rokem jsem s Bolkem absolvoval turné s Manéží v šesti městech v Čechách a na Slovensku a byla to pro mě výborná zkušenost. Vystoupení jsem si užil a setkal se s mnoha zajímavými lidmi. Proto mě těší, že se v Manéži objevím znovu," uvedl Pavol Seriš.

Manéž připravuje brněnské studio České televize ve spolupráci s Divadlem Bolka Polívky. „Velmi stojíme o to, aby se Manéž točila dál, je to jeden z našich nejvýznamnějších pořadů," podotkla mluvčí brněnského studia České televize Hana Orošová s tím, že termín vysílání aktuálního – 54. dílu zatím není stanovený. Poprvé televize Manéž odvysílala v roce 1987, od té doby se v pořadu představilo mnoho významných hostů. Mezi prvními byli například Milan Lasica, Hana Hegerová, Petr Nárožný či legendární komik Miroslav Horníček.

Originálnost Manéže se podle Drvotové odvíjí od osobnosti Bolka Polívky, který je výjimečný klaun a komik. „Jeho humor je inteligentní, zábavný a ojedinělý, ale není vulgární. Do pořadu jsou zváni umělci z celého světa, a i když jsou jejich tváře divákům neznámé, budí vždy u publika velký ohlas," dodala Vladana Drvotová.