V první polovině koncertu zazněla například skladba Shock Me Tommy, při níž sršely jiskry. Následovala píseň Flaming Youth a spolu s ní série historických snímků Kiss promítaných na velkoplošných obrazovkách. Při písni Firehouse dostal Gene Simmons v masce démona do ruky pochodeň a vychrlil ze sebe oheň. Poté se vrátil a z nafouknutých tváří chrlil krev, čímž tradičně předznamenal další skladbu God Of Thunder. Vznesl se pod střechu pódia a z těchto míst se zavěšený jako netopýr zhostil svého partu.

V závěru show se nad diváky pomocí speciální kladky vznesl zpěvák a kytarista Paul Stanley, aby pár následujících písní zahrál z vyvýšené konstrukce. „Bezpečnost a technické detaily včetně tonáže střech jsme dolaďovali ještě těsně před koncertem. Řešili jsme spoustu věcí, které volná venkovní plocha přinášela a které bychom v hale řešit nemuseli. Kiss s sebou měli šedesát techniků, od nás z produkce včetně ochranky či cateringu se na na akci podílelo pět set lidí," řekl Filip Hrbek z brněnské agentury Glanc.

Konec vystoupení a opakovanou smršť konfet zajistila skladba Rock and Roll All Nite, poté ještě Kiss nadšeným fanouškům přidali dvě klasiky: I Was Made for Lovin' You a Detroit Rock City. „Myslím, že se koncert skupině Kiss hrozně líbil, protože se nakonec rozhodli v Brně přespat," podotkl Hrbek s tím, že pro organizátory to zatím byla nejtěžší zkouška – dokonce náročnější než zajištění brněnského koncertu Rolling Stones před deseti lety na tomtéž místě.

Zdroj: Youtube
Zdroj: Youtube