Divadelní talk show Filipa Tellera zaznamenala už sedm pokračování v Brně a na festivalech v Hradci Králové a Uherském Hradišti. „Tell or Show je unikátní scénický tvar, který má vždy netradiční dramaturgii, téma i hosty. V této sezoně čekají diváky další tři brněnské díly, a to na domovské scéně v Buranteatru," naznačil dramaturg pořadu Ondřej Klíč. Doplnil, že další díl 13. února 2017 bude mít název V gala a závěrečný 15. května 2017 název Mateřská.

Akce: Tell or Show: Občanská (divadelní talkshow Filipa Tellera)Termín: pondělí 17. října 2016, začátek v 19.30 hodin
Místo: Buranteatr, Kounicova ul.

Nejbližší díl Tell or Show s podtitulem Občanská nabídne v pondělí večer diskuzi nad tématy, jakými jsou například občanský aktivismus, lidská práva, volby nebo odkaz Václava Havla. Pozvání do talk show přijali známý pražský skladatel, zpěvák a bývalý politik Michael Kocáb, překladatelka, aktivní občanka a politička Barbora Antonová a mladý občanský aktivista Jakub Čech. „Máme radost z tohoto složení hostů, ve kterém figuruje host občansky a politicky aktivní již několik let, pak občanka veřejně politicky aktivní spíše až v poslední době a do třetice host velmi mladý a s neobvykle velkým zájmem o politiku a veřejné dění," okomentoval aktuální výběr hostů pětadvacetiletý herec, moderátor a klaun věnující se autorskému divadlu Filip Teller.

Každý díl Tell or Show doprovází živá kapela a asistent moderátora, který podává z baru na scéně hostům vybrané drinky. „Teller přistupuje ke všem navenek vážným tématům tradičně s osobitým humorem, nadsázkou a ironií. Navíc možnost zapojit se aktivně do průběhu večera dostávají pravidelně i diváci," řekl Klíč.

Pondělní nejnovější díl talkshow Tell or Show začíná v sále brněnského Buranteatru v půl osmé večer. „Vstupenky stojí dvě stě deset korun, po slevě o osmdesát korun méně. Zakoupit je lze před začátkem na pokladně divadla," upřesnila produkční Anna Stránská. Více informací o pořadu najdou zájemci na www.tellorshow.cz nebo www.filipteller.com.