Wilsonův projekt a jeho kapely má jednoznačný název Genesis Classic show. „Bude to dvouapůlhodinový koncert, na kterém zazní různorodé skladby ze sedmdesátých až devadesátých let hudebního působení Genesis," uvedl Radek Gehringer z pořádající agentury Moravia Top Concerts.

Upřesnil, že předprodej vstupenek začne 10. dubna. „Vstupenky stojí od 990 do 1890 korun, limitovanou edici Meet & Greet nabídneme za 2990 korun umožňuje fotografování s kapelou a účast na autogramiádě," upřesnil spolupořadatel Michal Hakun.

CD a DVD nazvané Genesis Classic show nahrál Ray Wilson před šesti lety v poznaňské Philharmonic Hall a její součástí jsou i písně z jeho sólové kariéry. Nahrávka měla velké úspěchy nejen v Polsku, ale napříč celou Evropou, a dokonce i v Rusku. „Ohlášený koncert v Brně je pro mě skvělou zprávou. Genesis poslouchám odjakživa a je jasné, že s Philem Collinsem nebo Peterem Gabrielem je už u nás hrát neuslyšíme, proto mi Wilsonův nápad přijde zajímavý. Je to dobrý hudebník a stále tvoří nové věci, líbí se mi," řekl Pavel Trtílek z Brna.

Den před brněnským koncertem Ray Wilson vystoupí v Ostravě. Zajímavostí je, že například v pátek a v sobotu koncertuje v severoněmeckém městě Rostock. Oba večery jsou vyprodané.