Návštěvníky klubových akcí na Nelepce nově čeká modernější interiér a lepší zázemí. „Klub jsme nepatrně rozšířili, když jsme zrušili promítací kabinu. Upravili jsme také elevaci v sálu tak, abychom získali více prostoru pro návštěvníky. Nové jsou i podlahy, topení a elektrické rozvody," popsal provozovatel Šelepky Raed Kahwaji. Doplnil, že sál bude mít nově maximální kapacitu dvě stě padesát diváků.

Herec Miroslav Donutil naváže svým nedělním vystoupením na show, se kterou právě na Šelepce začínal v roce 1995. „Výtěžek získá Nadační fond dětské onkologie Krtek. Chceme tak přispět k boji proti zákeřné chorobě, které v loňském roce podlehl spoluzakladatel Šelepky Miloslav Bernátk," uvedl jeden ze zakladatelů klubu Jiří Sedláček. Připomněl, že Šelepka zahájila provoz 1. května 1969.

Z tradičních akcí se na Šelepku vrátí třeba páteční a sobotní oldies party, koncerty známých i začínajících skupin. „Nově plánujeme klub více otevřít přes den, například pro vzdělávací akce pro děti. Chystáme workshopy o přípravě jídla nebo pečení chleba. Nově bude zrekonstruovaný klub nekuřácký," uvedl Kahwaji.