Jak svůj čtvrteční brněnský koncert pojmete?

Jako jednu vzpomínku na celé své období padesáti let na scéně. 3. září 1964 jsem jako školačka nazpívala prvně píseň Červená řeka. V roce 1965 jsem nastoupila do svého prvního angažmá v divadle Rokoko. Zavzpomínám na toto období písničkami i průvodním slovem.

Na jaké písničky se tedy mohou vaši brněnští fanoušci těšit?

Zazní všechny moje největší hity. V repertoáru mám široké spektrum písniček: šansonové, taneční, rytmické ale i lyrické. Bude mezi nimi i píseň Sladké mámení obohacená o jednu sloku, což je novinka, která vyšla na albu Best of the Best. Na koncertě také naváže autogramiáda, takže návštěvníci si mohou zmíněné album případně zakoupit a já jim ho moc ráda podepíši.

V sále nového Sonocentra jste vystupovala už loni v květnu. Jak se vám zde zpívalo?

Sonocentrum je přesně to, co Brno potřebovalo. Jeviště a hlediště je perfektně připraveno pro vystoupení našeho typu. Má úžasné zázemí pro umělce, výbornou techniku a příjemné sezení pro návštěvníky. Moc se tedy na koncert v Brně těším!

Je o vás známé, že se na koncerty ráda elegantně oblékáte. Jaké šaty a v jakých stylech zvolíte tentokrát?

V Brně jsem byla nedávno, takže si musím obléci něco jiného než posledně. Každopádně to budou šaty z dílny návrhářky Taťány Kovaříkové, která mě obléká už mnoho let.

Radíte se vždy se stylistou nebo se řídíte intuicí a vlastním vkusem?

Občas mám i stylistu, když jde o speciální fotografování. S výběrem oblečení mi pomáhá již zmíněná návrhářka Taťána Kovaříková nebo můj vizážista Zdeněk Fencl, který mi dělá make-up i vlasy. Řídím se ale i intuicí a svým vkusem, takže jim do toho mluvím. Musím se totiž v modelech, účesech i stylu líčení cítit dobře.

Co chystáte nového?

Kromě koncertů se připravuji na dva muzikály, ve kterých bych měla účinkovat. Pokud vše dobře dopadne, tak se na ně moc těším.

A na co se těšíte v osobním životě?

Začíná jaro, takže se chystám vyrazit na zahrádku. To je můj veliký relax! Zahradu mám vždycky krásnou, ale je pro to potřeba také něco udělat. Také se těším na první společný výlet s přáteli, manželem a pejskem naším obrovským karavanem do Holandska, kde jsem už několikrát byla, ale na dovolené ještě ne.