Na čtvrteční koncert zavítali například Leona Machálková, Jitka Zelenková, Jan Cina či mistr světa ve stepování Tomáš Slavíček. Tradičně Vondráčkovou doprovodila skupina Charlie Band rozšířená o dechové nástroje, smyčce a sbory. "S tímto programem, co se hostů týká různě obměňovaným, vystoupím i 24. června, tedy v den mých narozenin, na hradě Karlštejn, což je moje srdcová záležitost. Jednak z toho prostředí pochází písnička Karla Svobody Lásko má, já stůňu a taky jsem se tam před čtrnácti lety vdávala," uvedla pro Deník zpěvačka.

Rajhradský Památník písemnictví na Moravě vytvořil výstavu, jež připomíná sté výročí narození básníka, dramatika, skladatele a bývalého redaktora Rovnosti Josefa Kainara.
Století básníka Josefa Kainara? S písněmi pro Flamengo i Zlatovláskou

Dodala, že své výročí si nijak zvlášt nepřipouští. "Číslovka začínající sedmičkou sice není hezká, docela bych si tak dvacet let ubrala, kdyby to bylo možné, ale zase to pro mě není žádné trauma, cítím se dobře. Život jde prostě dál," řekla.

Letos v únoru Vondráčková představila nové, komorně laděné album Dávno vím svý, současně se také vrací do role Grizabelly v muzikálu Kočky, kterou před více než deseti lety zpívala v pražském divadle Millenium. Nyní se s ní objeví v plzeňském Divadle J. K. Tyla.

Opilá matka vrávorala a opírala se o kočárek, v němž měla dítě.
Matek alkoholiček přibývá, o dítě mohou i přijít. Může za to i tolerance okolí

Na podzim si pak ještě Vondráčková zahraje královnu v muzikálu Muž se železnou maskou, který uvede pražské Divadlo Broadway.