O obě vystoupení byl podle pořadatelů velký zájem. „Oba večery jsou vyprodané, každý koncert navštíví okolo šesti set diváků," dodala Červinková.

Upřesnila, že Zagorová měla v Brně vystoupit už před Vánocemi. „Koncert jsme museli přeložit, nedělní termín je náhradním datem. Program se z vánočně laděného změnil na standardně pojatý hudební večer, o který se Zagorová podělí s Petrem Rezkem a Boom! Bandem Jiřího Dvořáka. Chybět nebudou hity jako Duhová víla a další slavné písně," dodala Červinková s tím, že Zagorová se do Sono centra vrací po roce.

Koncerty v Brně
- Hana Zagorová: neděle 19. února 2017 v brněnském Sono centru, Veveří ul. (přeložený koncert)
- Marta Kubišová: středa 22. února 2017 v brněnském Sono centru, 19.30

Dosud Zagorová nazpívala přes 820 písní a získala mnoho cen. „Moji pravou hudební tvář mi pomohli hledat kapelníci Gustav Brom, Josef Vobruba, Václav Zahradník a především Karel Vágner, který je spojený s úspěšnou érou lemovanou devíti zlatými slavíky," zdůraznila Zagorová.

K očekávaným patří i středeční večer s Martou Kubišovou. „Po prodělaném infarktu se rozhodla, že ukončí svou pěveckou kariéru. V pražském Divadle Ungelt, které se od roku 1998 stalo jejím stálým působištěm, uvedla loni 16. března večer s příznačným názvem Poslední recitál. V rámci této šňůry koncertů se vrátí také do Sono centra," dodala Červinková.

V recitálu Kubišové zazní známé písně jako Depeše, Nechte zvony znít, ale i skladby z muzikálu Touha jménem Einodis, v němž momentálně Kubišová ztvárňuje hlavní roli spolu s Anetou Langerovou.