Utkání sice skončilo remízou 8:8, Kometa ale vyhrála na pomocné body, protože obsadila víc vah. „Dosáhli jsme na vítězství především díky vlastním odchovancům, to je unikátní," liboval si Král.

O titulu definitivně rozhodl duel v supertěžké váze, kde proti sobě nastoupili domácí Filip Kollár a děčínský Robert Růžička. Brněnský boxer dvoumetrového obra skolil ještě v prvním kole hákem na bradu. „Soupeř byl natolik nahulený, že to zkušený ringový rozhodčí Tonda Gašpar odmával," komentoval Král.

Ve střední váze nastoupila hlavní domácí hvězda Vít Král mladší proti Martinu Podluckému. „Hostující boxer nasadil tak vysoké tempo a byl natolik fyzicky vybavený, že nakonec zaslouženě vyhrál, pomohly mu i zkušenosti z muay thai," podotkl Král starší.

Kategorii do 91 kilogramů si podmanil hostující Daniel Tůma, který zdolal domácí „černou perlu" Alaina Banonga 2:1 na body.

V kategorii do 81 kilogramů zvítězil bez boje hostující Stanislav Stárek, protože domácí borec do boje kvůli zranění nenastoupil.