Jak se na spolupráci s výrazně mladším kolegou těšíte?

Bude to k dobru. Holky jsou mladé a vidět pořád dva staré borce důchodového věku, to už pro ně nic není. Viktor do týmu vnese svoji bojovnost ve hře, jeho příchod vidím kladně.

Generální manažer Dušan Nižňanský v klubu pokračuje?

Bude pracovat dál. Když si to člověk uvědomí, zůstali jsme jen dva. Že si dá na vizitku generální manažer, ještě neznamená, že jím byl. Peníze nechtěl nikdy shánět, ale myslím, že je to právě jeho práce.

Ulevilo se vám po příchodu generálního partnera Handicapu, který dá klubu i nové jméno?

Situace ještě není taková, jak si představuju, ale ekonomická stabilita je znát i na mně, jsem klidnější a spokojenější.

Lze říct, že nový spolumajitel Tomáš Nerad klub zachránil?

Záchranu v tom nevidím. Pomohl ke stabilizaci, která ještě není hotová.

Jak dlouho bude vaše spolupráce trvat?

Zatím jsme se bavili určitě na dobu tří let. Když se nám nepodaří vizi nějak naplnit, můžeme spolupráci ukončit. Spíš to bude kvůli mně, protože věk už nezastavím.

Kde si v ligové soutěži přejete klub vidět v nadcházející sezoně?

Nedávali jsme si žádné cíle, ale nechceme hrát roli jako minulý rok, kdy jsme skončili až v play out. Nevím, jestli hned od začátku budou výsledky lepší než v minulé sezoně, věřím však, že postupně se zlepší.

V kádru jsou zatím výhradně české hráčky. Zavrhli jste příchod cizinek?

Na českém trhu moc hráček na pozici číslo pět není. Pokud bereme Slovenky jako zahraniční basketbalistky, tímto směrem se můžeme ubírat.

Jak se stavíte k návratu do Euroligy, kterou jste v roce 2006 vyhráli?

Nejvíc se přeme právě asi v tom, zda se do soutěže vrátit, nebo jít do EuroCupu, když slevím. Ještě chci být u toho, když holky budou hrát v Evropě, i když třeba ne jako trenér.