Zápas se rozhodoval v bouřlivém východočeském prostředí, ve kterém se fanoušci brněnského týmu rozhodně necítili komfortně. „Soustředily jsme se na zápas, ale ten začal později. Řešila se místa pro naše fandy. Je to chyba domácího týmu, že pro ně nevyčlenil nějaký sektor," nechápe bývalá reprezentantka.

O sezoně se podle ní rozhodovalo dřív než ve středu. „Měli jsme vyhrát o víkendu oba domácí zápasy. Série byla vyrovnaná, o to víc nás mrzí vyřazení," povídá dvaatřicetiletá rozehrávačka.

Vyčerpané hráčky Valosunu si konec sezony teprve užijí. Rozlučku s ročníkem plánují na víkend. „Máme v kase docela dost peněz. Za sazebník i díky odměnám z klubu. Takže to snad bude divoké. Nesmí nám uletět Američanky, které u nás chtějí zůstat," usmívá se hráčka, která před dvěma lety přišla ze Žabovřesk.

Obě zámořské posily naznačily setrvání v Králově Poli, Borecká ještě o své budoucnosti přesvědčená není. „Přemýšlím nad rodinou, na druhé straně se chci rozloučit nějakým úspěchem," přiznává. Při rozmýšlení nad další sezonou si od basketbalu určitě neodpočine. „Trénuju v klubu děti. Je fajn předat svoje zkušenosti mladším," má jasno.