V prvním měření sil v letošní sezoně se oba týmy rozešli smírně 8:8. „Do druhé poloviny soutěže chceme vstoupit úspěšně. Zápas bereme jako odvetu za minule, kdy jsme jen remizovali,“ řekl jeden z vedoucích klubu a šéftrenér Brněnského sportovního centra mládeže Miroslav Kubánek. „Na prvním místě jsme jen o skóre, i když máme zápas k dobru. Přesto bereme jedině vítězství,“ dodal.

Na podzim odjel Nový Lískovec do Mostu jen s okleštěnou sestavou. Tentokrát by se záloze extraligového klubu měl postavit v plné síle. „Držíme se hesla, že vítězná sestava se nemění,“ vysvětlil Kubánek, že do ringu postaví stejné boxery, kteří před dvěma týdny na Musilce vybojovali vítězství 12:4 v brněnském derby proti Knokautu.

Diváci tak uvidí v akci například Arménce Hamo Aperjana nebo českého juniorského mistra Adama Černého. Ten bude klubem při zápasech, které startují v sobotu od dvou hodin odpoledne v hale v Rybnické ulici, vyhlášen nejlepším boxerem Nového Lískovce v uplynulém roce.

V neděli od dvou hodin odpoledne se také utká druhý brněnský účastník první ligy. Knokaut se na Musilce utká s boxery z Plzně.