Brněnský celek vstupoval do nedělního zápasu pod bezprostřední hrozbou vyřazení a nezačal nejlépe, protože pustil Boleslav do dvougólového vedení. Přesto dovedl zápas až do prodloužení a následně k samostatným nájezdům.

V nich se ale opět dařilo lépe soupeři, kteří prměnili dva, Brňané jeden. „Nedělních sedmdesát minut bylo hlavně o emocích a obrovském nasazení, utkání se pro nás nevyvíjelo výsledkově příliš dobře, ale hráči ukázali srdce a své schopnosti. Dokázali se opět překonat a dovést vše až do penaltového rozstřelu. Aleš Jakůbek trefil tyčku, Petr Novotný dal gól, i vzhledem k vývoji všech utkání téhle série je pro nás vyřazení obrovsky kruté, ale sluší se nakonec uznat kvality soupeře a pogratulovat mu k postupu," hodnotil střetnutí brněnský trenér Jan Kadlec.

Po postupu do Superfinále si Mladá Boleslav oddechla. „Brno bylo opravdu nepříjemným soupeřem a věřím, že kdyby hrálo s Vítkovicemi, postoupilo by do finále," ocenil kvality Buldoků hostující kouč Jan Zahalka.

itelligence Bulldogs Brno – Technology Florbal Mladá Boleslav 5:6 sn.

Po třetinách: 1:0, 1:3, 3:2, 0:0. Konečný stav semifinálové série: 0:4.

Branky: 18. Aleš Jakůbek, 39. Martin Koutný, 43. Luděk Ondráček, 51. Vít Hrubý, 55. Petr Kadlec - 24. Petr Novotný, 30. Tomáš Kadlec, 31. Tadeáš Chroust, 44. Jiří Curney, 48. Jan Jelínek, Petr Novotný. Rozhodčí: Jiří Dolanský – Vojtěch Sýkora. Vyloučení: 2:3. Využití: 1:0. Diváci: 612.