Zda ovšem bude české fráze potřebovat i v příští sezoně, není vůbec jisté. „Ještě jsem nepřemýšlela o tom, kde budu hrát. Vrátím se teď domů, potřebuju na chvíli vůbec nemyslet na volejbal," oznámila po vyřazení ve čtvrtfinále extraligového play off.

Její Královo Pole v prvním kole vyřazovací části prohrálo 0:3 s Ostravou, přičemž neuhrálo ani set. „Věděly jsme, že to bude těžké, zvlášť když byla ještě zraněná Vendy (Měrková – pozn. red.). Hledaly jsme cesty, jak ji nahradit, ale moc se to nedařilo. Soupeři musíme pogratulovat, protože předvedl vyrovnané výkony. Podle mě má dobrou šanci i na finále," věštila Keddyová.

Americká posila brněnského celku neskrývala, že do extraligy přicházela s vidinou úspěšnější sezony. „Čekala jsem trochu víc. Je jasné, že hrát o medaili by byla větší zábava. I klub měl asi cíle nastavené trochu výš. Na trénincích ale bylo hodně mladých holek a trvalo nám, než jsme se sehrály. Začátek sezony byl vlažný, ale od poloviny jsme začaly hrát vážně dobře. Pak přišla ztráta bodů po zápase, který nám vyšel perfektně," zmínila kontumaci s Přerovem.

V nadstavbě tým nabral výsledkovou formu, ale v play off ji nepotvrdil. „Tušily jsme, že nejsme tak dobré jako Ostrava, ale přece jen by bylo lepší, kdybychom byly konkurenceschop­nější a víc ji potrápily," posteskla si.

Týmu nepřidala ani zranění Michaely Doležalové a zmíněné Měrkové. „Chyběly hodně, ukázalo se to jako jeden z největších problémů. Míša byla kapitánka a lídr. Nemůžeme ale zranění zkušených hráček brát jako omluvu," uvedla letní posila z finského Rovaniemi.

Mimo volejbalové povinnosti se na jihu Moravy nenudila. „Angažmá jsem si hodně užila, i když mi scházela rodina a kamarádi, nakonec se ke mně nedostali na návštěvu. Několikrát jsem se podívala i do Prahy. Tréninky mě bavily a dělala jsem tady to, co mám ráda – volejbal," pochvalovala si.