V tabulce tak zatím mají dva body a patří jim devátá pozice. „Oproti minulému zápasu to tentokrát bylo o poznání horší. Nevyrovnali jsme se s přihrávkou dobrého servisu soupeře. Celkově jsme byli méně důrazní a efektivní v útoku," hledal nedostatky brněnský kapitán Michal Hrazdira.

Před 350 diváky v hale v Kounicově ulici Brňané urvali první set 28:26, hosté však poté duel otočili a aspoň bod si domácí zajistili čtvrtým vítězným setem. V tie-breaku se po výsledku 15:13 radovali z vítězství hosté.

„První set jsme na servisu neplnili to, co jsme si řekli, od toho se odvíjel dobrý útok Brna. Ten ještě podpořili kvalitním servisem. Druhý a třetí set se to trochu změnilo, zlepšili jsme podání a oba sety jsme vyhráli. Čtvrtý set zabrali a zatlačili nás servisem. V tie-breaku to samé, ale víc jsme tlačili my, Brno udělalo víc chyb na servisu. Tak jsme vyhráli. Celkově si myslím, že to bylo o servisu," hodnotil hostující kapitán Richard Mauler.

V dalším zápase se Brňané představí až v úterý 1. listopadu na palubovce Karlovarska, za které nastupuje bývalý hráč Volejbalu Marek Zmrhal.

Brno – Odolena Voda 2:3 (26, –16, –23, 22, –13)

Nejvíce bodů: Hrazdira 18, Goodell 16, Klapal 12, Pražák 11 – Moralez 26, Prešinský 16, Mauler 13, De Sousa 12

Rozhodčí: Grabovský Z., Němeček P.

Počet diváků: 350