O dvě minuty a 36 sekund za ním dorazil do cíle Ladislav Suk z Univerzity Brno, o dalších 27 sekund zaostal třetí Ondřej Pajer z Dolního Města.

Ženám kralovala domácí Tereza Jagošová, která trať zvládla za 34 minut a 36 sekund, za ní skončila se ztrátou minuty a tři čtvrtě Iveta Juřenčáková v barvách Fakulty sportovních studií Masarykovy Univerzity Brno a třetí byla Dorota Anderlová z Moravské Slavie Brno s výkonem 37:02.

Juniorskou trať na 2100 metrů opanovali Jaroslav Říha z Univerzity Brno za rovných osm minut a Brňanka Veronika Popelková v čase 8 minut a 58 sekund. Mezi dětmi měla největší účast kategorie do šesti let, v níž pořadatelé evidovali 58 nejmenších běž­ců.

Riviéra běh představuje především událost pro celé rodiny, které bavil doprovodný program od skákacího hradu, malování na obličej, střelby z indiánských foukaček až po netradiční disciplíny jako bungee running, bubble sumo či foot snooker. „Riviéra běh se postupně stává závodem, který má svou tradici a oblibu nejen mezi sportovci – amatéry, ale především u rodin s dětmi všech věkových kategorií. Jsme rádi, že si společně mohou užít pohodový den v tak pěkném prostředí, jako je údolí řeky Svratky," uvedla mluvčí pořádající městské společnosti Starez – Sport Michaela Radimská.