Prioritní byla hlavně páteční operace ramena Kolocové. „Hlavně ať si vyléčí zranění. Nějaké varianty ohledně nás dvou do budoucnu existují, ale potřebujeme si utřídit myšlenky. Není třeba se narychlo rozhodovat. Do zimy máme dost času," říká třiatřicetiletá Skalníková.

Dosavadní partnerky se domluvily na spolupráci jen do konce sezony a na domácí turnaje. Kolocová hledá spoluhráčku i pro klání světové série, ale zatím není konkrétnější. „Momentálně jistou parťačku nemám," potvrzuje sedmadvacetiletá beachvolejbalistka, která se v červenci po deseti letech rozešla s Markétou Slukovou.

Na konci minulého týdne podstoupila operaci v berounské nemocnici. „Není to prý vážné, brzy budu zase v plné síle pobíhat po kurtu a smečovat jako za mlada," hlásí Kolocová.

Brněnská rodačka Skalníková získala s Kolocovou titul na mistrovství České republiky v pražském areálu Černý most, přičemž duo ztratilo jen jeden set. „Netušila jsem, že se sezona takto povede. Nejvíc jsem si užila republiku, kterou jsme zakončili zlatem," povídá nadšeně Skalníková.

„Vím, že jsme měla ve hře nějaké rezervy, kvůli kterým jsme nevyhráli všechny turnaje," připomíná bronz ze srpnového Superpoháru v Praze a stříbro z Opavy.

Souhru na kurtu i mimo něj si Skalníková pochvalovala. „Zahrála jsem si skvěle. Týna je výborná polařka, herně i lidsky jsme si sedly," dodává účastnice letních olympijských her v Londýně v roce 2012.