Stejně jako první zápas, i v neděli rozhodlo prodloužení. Ani jeden den netrvalo nijak dlouho. V neděli jej k radosti Buldoků ukončil po necelých dvou minutách Jiří Juhaňák, který dokonal obrat na 4:3. 
„V celém utkání jsem chtěl víc hrát florbal. Poprvé jsme ještě bohužel bod nezískali, ale druhý pokus už se povedl. Jsme za něj hodně rádi," řekl pro svazový web brněnský kouč Jan Kadlec.

V úvodním duelu série vstřelil gól už po pěti sekundách nastavení pražský Martin Šimek. Ten se zasloužil o dotáhnutí obratu, který načali klokani v osmapadesáté minutě. Také oni ztráceli dvě branky, nakonec však získali první bod v sérii po výhře 7:6. „Naše odhodlání a bojovnost do poslední minuty nám přinesly sladké vítězství. Nicméně jde teprve o první úspěch ze čtyř potřebných," sdělil pražský asistent trenéra Michal Matoušek.

Série hraná na čtyři vítězné zápasy se nyní po dvou vyrovnaných utkáních přesouvá do Brna. V sobotu se hraje ve staré hale ve Vodově ulici od osmi hodin večer, v neděli se začíná už v pět hodin odpoledne v nové hale.

ADAM HAVEL