Bezprostředně po stvrzení postupu do společnosti dalších brněnských celků Tanga a Helasu začal nováček nejvyšší soutěže lanařit hráčské posily, přivítá také nového sponzora. „Přivedeme čtyři ligové hráče a na devadesát procent změníme název klubu i strategii, jak chceme futsal dál dělat. O zmíněné hráče je velký zájem a nechci jmenováním vyvolávat diskuse o cenách. Jsme předběžně domluvení a nechceme se s nikým přetahovat," zůstal tajemný Harnach.

Agromeli v uplynulé sezoně prohrálo pouze jediné utkání a ztratilo jen pět bodů. Přesně takový náskok v tabulce získalo na druhý Jeseník. „Byl jediný, kdo nám šlapal na paty, ale zápas s ním jsme doma zvládli. Ostatní jsme přehrávali přesvědčivě," ohlížel se Harnach.

Se 122 vstřelenými góly vynikal brněnský celek v ofenzivě, s 41 obdrženými brankami měl rovněž nejlepší obranu v soutěži. Pět futsalistů se dostalo do první patnáctky tabulky střelců. „Osobností je v mužstvu víc. Dá se říct, že jsme postoupili díky týmové práci. Musel bych vyjmenovat šest hráčů z osmi. Podle statistik vyzdvihnu nejlepšího střelce Pavla Outratu," jmenoval hráče, který v ročníku zaznamenal 22 branek.

Zakončení úspěšné sezony čeká Agromeli v pátek od půl osmé večer v domácí hale v Bohunicích. Čerstvý šampion východní skupiny druhé ligy změří v exhibičním utkání síly s výběrem nejlepších hráčů zbytku soutěže. Brněnští futsalisté zároveň obdrží medaile a pohár pro vítěze.