Právě on urval v Zubří pro čtvrtý celek tabulky aspoň bod. Brankou v poslední vteřině zápasu. „Dostali jsme gól a zbývalo asi deset vteřin do konce, v takové situaci už se málokdy podaří s výsledkem něco udělat. Když se ke mně dostal míč, hned jsem střílel. Měl jsem obrovský kus štěstí, protože úhel byl dost velký," popsal svoji remízovou trefu.

O ni se oba celky přímo na hřišti ještě přely, protože nebylo jasné, zda míč přešel brankovou čáru ještě před zazněním klaksonu. „Ani jsem ho neslyšel, protože v hale je vždy strašný hluk. Hned v první chvíli jsem gól považoval za platný, šel jsem se radovat se spoluhráči. Pak ale rozhodčí signalizoval, že neplatí. Nakonec to naštěstí bylo na-opak," vracel se k dlouhému rozmlouvání sudích u stolku časoměřičů.

Veřmiřovskému radost z vyrovnávacího zásahu pokazil předchozí vývoj utkání. „Ano, vzhledem k tomu, že jsme na konci prohrávali, je pro nás bod zisk. Jenže v utkání jsme si vypracovali i vysoké vedení, které jsme neudrželi a neproměnili šance. Je to škoda, pořád remízu beru spíš jako ztrátu," lamentoval nad uniklým bodem navíc jedenatřicetiletý házenkář.

Královo Pole už čekají v základní části pouze dvě kola. Hostí Litovel, pak jede do Hranic. „Rozhodně je pro nás cíl udržet čtvrté místo, ze kterého můžeme play off začínat doma. Samozřejmě už v kabině spekulujeme, na koho můžeme narazit. Teď určitě chceme poslední zápas doma vyhrát," vyhlásil.