Vybojoval tak postup do semifinále klání organizace King of Kings, které se uskuteční 14. listopadu v litevském Vilniusu. „Jde o organizaci, která je hodně vidět, zápasy přenáší televize Eurosport, spolupracuje s japonskou K-1. Hlavní pořadatel byl nadšený, takže se rýsují zajímavé možnosti," těšilo Hrona.

Nizozemce surinamského původu srazil ke konci druhého ze tří tříminutových kol. „Udělal jsem sérii úderů a myslím, že jsem ho poslal k zemi pravým hákem. Pět minut po zápase mi říkal, že je v pohodě, ale rozhodčí počítá do osmi a do té doby musí ukázat, že je schopný bojovat. Když mu jde každé oko jinam, nepustí ho zpět. Přesto bych ho sundal i později," uvedl čtyřiatřicetiletý bijec Muay Thai Brno.

Vyšší a těžší soupeř v něm ani přes zdravotní potíže nevzbuzoval obavy. „Měl jsem zlomený prst, potíže s loktem, chřipku, ale chtěl jsem v pyramidě postoupit, psychicky jsem se cítil dobře. Už jsem s několika velkými chlapy zápasil, v těžké váze nad pětadevadesát kilo vás každá rána může poslat dolů. Na začátku měl tvrdé údery, ale jsem fyzicky dobře připravený a pohlídal jsem si to. Pak jsem cítil, že slábne," doplnil Hron.