Na premiéru mezi dospělými byl dobře připravený, i tak pro něj debut nebyl jednoduchý. „V mužích je všechno daleko rychlejší a tvrdší. Prostě to víc bolí," popisoval Kozina.

Mladá brněnská posila se uvedla dobrými výkony v přípravě a vybojovala si tak místo v prvním týmu. „Ani jsem moc nečekal, že se vejdu mezi dvanáctku vyvolených. Jsem za to ohromně rád," těšilo ho.

Před startem sezony ho chválil i kouč Vladimir Paunovič. „Překvapil nás a místo v sestavě si zaslouženě vybojoval. Je psychicky silný," říkal na jeho adresu brněnský lodivod.

Vedle elitního výběru nastupuje Kozina i za přidružený prvoligový celek JBC Brno. V jeho dresu figuruje po třech zápasech jako nejlepší střelec. „Dostávám hodně prostoru, je to pro mě přínosné," pochvaloval si.

Mládežnický reprezentant nevyčnívá výškou. Měří jen 181 centimetrů. „Co je moje nevýhoda beru jako přednost. Mám nízko těžiště a měl bych mít navrch v rychlosti," popisuje domažlický rodák.

V dalším kole nejvyšší basketbalové soutěže přivítá Mmcité po dvou úvodních prohrách Opavu. Utkání startuje ve středu v půl sedmé večer v hale Moravské Slavie.