PŘÍŠTÍ ZÁPAS. Buldoci sehrají další soutěžní zápas v neděli v posledním Litvínově. Po rekordním vítězství s Ostravou by tak mělo jít o další povinnou výhru. „Musíme však být pozorní. Litvínov nic neřeší a hraje tak s čistou hlavou. I jeho hráči prohlašují, že si nejvyšší soutěž jen zkoušejí. Jsou to takoví přírodňáci, kteří nemají co ztratit. My musíme hrát zodpovědně a zlomit co nejdřív jejich odpor," přemítá trenér.

BULDOCI V REPREZENTACI. Brněnský tým patří už nějakou dobu ke špičce nejvyšší soutěže. Pozvánka do reprezentace se jeho hráčům však dlouho vyhýbala. Naposled si zhruba před rokem zkusil přípravný kemp Jakub Mendrek. Teď kouč Radim Cepek ukázal hned na dvojici Brňanů. Do širší nominace na kvalifikační utkání se Slovinskem se dostali Jiří Bauer a kometa letošní sezony Radek Krajcigr. „Už před sezonou jsme měli s reprezentačními trenéry pohovor a byla otázka času, kdy někoho od nás povolají. Oba si to zaslouží. Jirka je urostlý silný obránce a Radek je také dobrá volba. Moc hráčů v Superlize nemá větší střeleckou úspěšnost," míní Kohút.

TALENT ČERNOCH. Už před Vánoci získali Buldoci zajímavou posilu. Z třetiligového Sokola Brno I EMKOCase Gullivers přišel osmnáctiletý talentovaný Václav Černoch. V novém dresu stihl už tři zápasy. „Ukázal, že na Superligu má. Jde o velký talent a potenciální hvězdu budoucnosti. Přirovnal bych ho k Tomovi Ondruškovi. Musí jen zapracovat na kondici," popisuje Kohút novou akvizici.