VYBERTE SI REGION

Pivní míle zve na vývozní nefiltrovanou třetinku opět také štafety

Brno – Tento netradiční závod už si nachází tradiční místo v brněnské běžecké sezoně. Klání s názvem ABC Cyklosport Pivní míle se v neděli uskuteční už potřetí.

28.9.2016
SDÍLEJ:

Pivní míle. Ilustrační foto.Foto: DENÍK/Attila Racek

Na stadionu Moravské Slavie v Brně začíná v jedenáct hodin dopoledne. Účastníci Pivní míle se opět popasují se čtyřmi běžeckými okruhy v délce 400 metrů a před každým vypijí třetinku piva. „Jde tentokrát o vývozní nefiltrované pivo, které jinak pijí pouze Číňané a Italové. Už jsem nevydržel a ochutnal, je fakt výborné, jedno z nejlepších piv, co jsem kdy pil," láká ředitel závodu Libor Tuček.

Přihlásilo se mu už také šestnáct štafetových týmů. Účastníci se mohou registrovat ještě do dnešní půlnoci na stránce www.atletikauni.cz.

Světový rekord drží kanadský hasič James Nielsen, který na zdolání trati nepotřeboval ani pět minut.

ABC Cyklosport Pivní míleTermín a místo: v neděli od 11 hodin na atletickém stadionu Moravské Slavie ve Vojtově ulici v Brně
Závod štafet: čtyřčlenné družstvo, každý člen vypije jedno pivo 0,33 litru + běží okruh 400 metrů
Závod jednotlivců: každý čtyři kola, tedy čtyři piva 0,33 litru + čtyři běžecké okruhy po 400 metrech

Autor: Jaroslav Kára

28.9.2016 VSTUP DO DISKUSE
SDÍLEJ:

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

AKTUALIZOVÁNO

O Seniorbus je zájem: Jedna cestující žádá, abychom vynesli smetí, vypráví řidič

Brno /REPORTÁŽ/ – Dvaasedmdesátiletá Zdeňka Bombíková zatím z ranního chladu opatrně nastupuje do vyhřátého bílého vozu. Na jeho boku červeně září nápis Seniorbus. Je čtvrtek krátce před devátou ráno. Merhautovou ulicí v Brně v dopravní špičce projíždí množství aut.

Tipy na víkend: Vánoční trhy začaly i na brněnském výstavišti

Brno – Kromě vánočních trhů v centru Brna mohou lidé od pátku zajít i na brněnské výstaviště. Téměř pět set různých prodejců otevřelo své stánky na tamním vánočním trhu. V provozu zůstanou až do 18. prosince. Největším lákadlem jsou podle pořadatelů řemeslné výrobky i regionální delikatesy. Stánkaři je dovezli ze všech koutů České republiky i ze zahraničí.

Týden s elektronickou evidencí tržeb: řada podniků zdražila. Ne kvůli EET, tvrdí

Jižní Morava – Stejný oběd ve stejné restauraci, ale za cenu i o čtvrtinu vyšší než před týdnem. Jihomoravané, kteří chodí do restaurací, už týden musejí sáhnout hlouběji do svých kapes. Útrata jim v mnoha případech narostla se zavedením elektronické evidence tržeb od minulého pátku.

Copyright © VLTAVA LABE MEDIA a.s., 2005 - 2016, všechna práva vyhrazena.
Používáme informační servis ČTK. Kontakt na redakci.
Publikování nebo šíření obsahu Denik.cz je bez písemného souhlasu
VLTAVA LABE MEDIA a.s., zakázáno.
Marketingové podmínky. Cookies