Brňané mohli sérii dotáhnout k postupu v pátečním domácím zápase, jenže Benagu podlehli 5:7. „Zápas se zlomil za stavu 1:1, kdy jsme po našem vyrovnání obdrželi branku hned po rozehrávce. A na začátku druhého poločasu další," posteskl si Svoboda. „Po vyrovnání jsme se viděli v šatně, jednalo se o naši nesoustředěnost," neskrýval.

Hostující celek poté, co ve třetím střetnutí série obdržel jedenáct gólů, přistoupil k duelu v Brně zodpovědněji. „Benago bránilo od půlky, kdežto na svém hřišti se snaží hodně napadat," poukázal Svoboda na změnu.

Třiadvacetiletý forvard ve třech ze čtyř duelů série zaznamenal po dvou gólech. Ve třetím utkání se blýskl dvěma zásahy hlavou po dlouhých výhozech brankáře Václava Kubíčka přes celé hřiště. „Bylo to spíš o štěstí, s Vaškem takové situace na tréninku nezkoušíme. Ale samozřejmě mi pomáhá, že jsem vyšší než ostatní hráči," komentoval své trefy.

Futsalisté Tanga jsou spolu s házenkáři Králova Pole jediné brněnské celky, které jsou v této sezoně halových sportů ještě ve hře. „Je pro nás velká motivace postoupit. Jednalo by se o velký úspěch, protože sezonu jsme začínali ve velké nejistotě," připomněl ekonomické nesnáze.