Na úvod ho podle pravidel K-1 čeká semifinálový duel s polským sokem Michalem Turynským. „Vůbec nevím, co od něho čekat, má divný styl, spíš takové karate. Nepřijde mi extra nebezpečný a snad neudělá nic, čím mě může ohrozit," nepřipouští si potíže čtyřiatřicetiletý bojovník.

V případě úspěchu se ve finále střetne s vítězem souboje mezi Stepanem Kyrligem z Moldávie a domácím Juliem Mockou. „Až tak je neznám, viděl jsem poprvé až v prvním kole turnaje. Nejsou úplně špatní, přesto věřím, že jsem zkušenější, fyzicky i techniky určitě líp připravený. Pokud mě nepotká zranění nebo nějaký lucky punch (náhodný úder – pozn. red.), dopadne to dobře. Vždycky se může něco stát, přece se spolu nemazlíme," uvědomuje si zápasník Muay Thai Brno.

Na Turynského vyrukuje s velkým tlakem a pokusí se zápas ukončit co nejdřív, aby pošetřil síly. „Jenže moc neumím kalkulovat. Říkám si, že budu opatrný, abych si nezranil nohu, nenakopl holeň, ale neumím to. Většinou jsem v pyramidě soupeře porazil před limitem, vlétl jsem do zápasu ještě víc nažhavený. Do druhého už jde člověk vyklidněný," popisuje Hron.

Naposledy absolvoval turnaj před šesti lety v nizozemském Amsterdamu a získal titul asociace WMTA. „Je potřeba i trochu strategie, ale nemám strach, takových turnajů jsem prošel několik, mám zkušenosti, i když to je dlouho. S fyzickou kondicí problém nemám, kouč Honza Cacek mě připravil dobře, boxerskou stránku jsme taky doladili. Bude to v pohodě," věří evropský i světový šampion několika organizací.

Teď ho čeká bitva o pás Krále králů, jak zní překlad King of Kings. „Jde o prestižní organizaci, která je vidět, má smlouvu s Eurosportem, což zajistí super reklamu do světa. Už mi nabídli několik zápasů v Nizozemsku, když předvedu dobré souboje a nejlépe vyhraju, může se mi příští rok otevřít Glory," vyhlíží návrat do nejprestižnější světové soutěže. „Na příští rok mám taky nabídky na pět zápasů v České republice," doplňuje.

Už 5. prosince se mu v Praze postaví legenda K-1 Mighty Mo. Takže z Vilniusu chce výhru bez bolestivých následků. „Cítím se super," dodává Hron.