„Je poměrně zkušený a relativně dobrý boxer," poznamenal brněnský gladiátor Hron.

Mihaljevič má za sebou například zápas se současnou jedničkou K-1 do 95 kilogramů Tylerem Spongem, jemuž podlehl před dvěma lety. „Opatrnosti není nikdy nazbyt, ale věřím si hodně," hlásil ze Skopje dvaatřicetiletý bojovník Muay Thai Brno.

Hron se proti boxersky vybavenému Mihaljevičovi spolehne především na tvrdé kopy. „Když soupeř lépe boxuje, člověk aspoň není tak dokopaný. Mám svoji taktiku nachystanou, naladím nějaká kolena, ale rukama jsem na tom taky dobře," povídá Hron. „Soupeř má dobré oba háky a předvádí nečekané kombinace. Tomáš je však komplexní zápasník, když začne nohama, končí rukama a obráceně," poznamenal trenér českého thajboxera Karel Kaiser.

Galavečer Final Fight Championship hostí Sportovní centrum Borise Trajkovského. V případě úspěchu se Hronovi nejspíš otevře cesta do prestižní světové organizace Glory. „Je to otázka manažera, ale organizátor galavečera ve Skopje podepsal smlouvu s Glory v Záhřebu. Když se budu líbit, snad mi dají šanci, ale musím vyhrát," uvědomuje si Hron, který doufá v další souboj v lednu či v únoru. „Doufám, že nabídka bude, jenže s Glory není jasné nic, dokud nestojím v ringu," doplnil český bijec.

Hron ještě na začátku prosince stihl exhibici. Při brněnské přehlídce bojových sportů Budoshow se popasoval s devětapadesá­tiletým Donem „The Dragonem" Wilsonem. Jedenáctinásobného mistra světa v kickboxu a hollywoodského herce šetřil. „Musel jsem jen lehounce, přece jen je to starý pán. Na svůj věk je sice ve výborné kondici, ale dával jsem si pozor, abych ho nepraštil moc," smál se. „Exhibice jsou taková sranda, ale jde o zpestření a propagaci našeho sportu. Člověk se zviditelní i na jiné akci než jen na zápasech," dodal Hron.