Nejenom tím zaujala porotu v soutěži o nejlepšího krajského živnostníka roku. „Sladké člověka doprovází celý život. Lidé tak mlsali a budou mlsat," vysvětluje vystudovaná ekonomka, proč začala před dvěma desítkami let s cukrařinou.

Ve své dílně naproti klubu Semilasso se snaží stále přicházet s novými nápady. Drží se ale tradiční ruční výroby. „V dnešní době, lidé nestíhají vstřebávat informace kolem sebe. Nečtou, neposlouchají, ale když ochutnají něco dobrého a hezkého na pohled, dovedou to ocenit," vyzdvihuje cukrářka.

Zaručený úspěch vidí v čerstvosti. „Vyrábíme sedm dní v týdnu. Výrobky se tak na pult dostávají rychle a průběžně," vypráví vítězná živnostnice. Cukrárnu má otevřenou denně včetně víkendů a svátků.

Kromě provozovny v Králově Poli má pobočku také nedaleko Mendlova náměstí. V obou sází na dobrý kolektiv. „Když je v práci dobrá atmosféra a nálada, daří se," usmívá se.

Důležitý je pro ni také osobní přístup k zákazníkům. Nabízí jim konzultace, aby s její prací byli vždy spokojení.

Kromě titulu se může pochlubit také rekordními výtvory. Letos v květnu její cukrárna připravila dort k deseti letům Galerie Vaňkovka. „Měl 280 kilogramů, rozdělili jsme ho na více než tři tisíce porcí," vzpomíná.

Jestli uspěla v celostátním kole živnostníka roku, zjistí devátého prosince v Praze.